Elvis - Viva Las Vegas - 50 years

We vieren dit jaar '50 years Elvis in Las Vegas'. De hoogtepunten uit de 'Hilton Las Vegas shows' keren terug tot leven in Het Witte Paard te Blankenberge op 21 september 2019. 

Steve Ryckier kruipt in de huid van de King en brengt samen met de Rico Zoroh Band de Elverettes en de Vegas showgirls een grootse 'Elvis Las Vegas act'. Omdat het thema Las Vegas is, brengen we een volledig nieuw ongezien spektakel. Tijdens de show krijgen we naast de fantastische muziek, nog eens 2 internationale special acts er boven op. Dat het een avond vol verrassingen wordt, hoeven we je waarschijnlijk niet meer te vertellen.
Een decor bestaande uit een 4K LED-wall maken deel uit van het concert. Bijgestaan door de Rico Zoroh Band en de 4 backingzangeressen de Elverettes brengt Steve Ryckier de vele ballads en rock 'n roll songs tot gestalte.

Steve heeft jaren lange ervaring met zijn tribute shows en houdt de Elvis-illusie in leven. Steve bracht ondertussen zijn Tribute to the king, Flashback Elvis, Elvis Extravaganza op verschillende plaatsen. Zelfs tot in de VS. Hij werd in 2010 publieksprijswinnaar in Tupelo (geboorteplaats van Elvis). Hij trad o.a. op met band leden van Elvis. Hij speelde vorig jaar terug voor een uitverkochte zaal in Het Witte Paard.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

Prijs

€ 39,00
Basistarief: 39,00 €

Waar

Het Witte Paard
Vissersstraat 53, 8370 Blankenberge

Contact

Organisator

Wp Hotels En Events