Eneco Clean Beach Cup

Na vele onzekere maanden hebben wij een nieuwe datum voor Eneco Clean Beach Cup op zaterdag 19 september tijdens de grootste opruimactie ter wereld: World Cleanup Day!

Op die dag wordt er in meer dan 150 landen door miljoenen mensen afval opgeruimd.
Samen met River Cleanup, JCI, Mooimakers en Be Wapp slaan we de handen in elkaar om zoveel mogelijk vrijwilligers te mobiliseren voor dit initiatief.

Waar wij met Eneco Clean Beach Cup, de volledige Belgische kuststrook voor onze rekening nemen en zelfs enkele gemeentes bij onze noorderburen, mobiliseert River Cleanup in de steden en rond waterlopen. Mooimakers en Be WaPP verzamelen en ondersteunen dan weer alle lokale initiatieven in Vlaanderen respectievelijk Wallonië. Een mooie spreiding over het hele land.

Eneco Clean Beach Cup blijft doorgaan volgens hetzelfde concept.
Tussen 13 en 18 uur gaan we - in onze bubbel - het strand op en strijden we voor een schone en gezonde Noordzee. Opruimpakketten kunnen afgehaald worden bij de verschillende deelnemende locaties.

Wandelen in de buitenlucht is gezond en versterkt onze weerstand. Desalniettemin willen we een veilige bijeenkomst garanderen en zal inschrijven voor Eneco Clean Beach Cup verplicht zijn.

Online inschrijven bij de aangesloten surfclubs kan binnenkort.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

O'neill beachclub
Zeedijk 245, 8370 Blankenberge

Organisator

O'Neill Beachclub ism Stad Blankenberge