Kookworkshop: Koken met vruchten, kruiden en specerijen

Koken met vruchten brengt ons vaak niet veel verder dan een traditionele confituur of appelmoes, maar de mogelijkheden zijn eigenlijk oneindig. Herborist Sofie Darwich laat je tijdens deze kookworkshop watertanden bij een confituur van wilde bessen, een kruidige pompoenchutney, een hartige tapenade van rozenbottel, bramenketchup en een gin met sleedoorn. Sommige bereidingen kan je meteen proeven, andere neem je mee naar huis omdat hun smaken pas na enige tijd echt tot hun recht komen.

Breng mee:
• keukenhanddoek
• snijplank
• goed mes
• bokaal inhoud 100 ml
• bokaal inhoud 200-300 ml
• bokaal inhoud 350-500 ml
• eventueel passe-vite en stevige zeef

Organisatie: Avansa Regio Brugge en CC Blankenberge i.s.m. Dienstencentrum De Bollaard

Wanneer

Prijs

€ 30,00

Waar

Dienstencentrum De Bollaard
Koning Albertlaan 112, 8370 Blankenberge

Organisator

Cultuurcentrum Blankenberge