Theater: Vliegen [AFGELAST]

AFGELAST!

Drie vrijgezelle piloten wonen, om kosten uit te sparen, in hetzelfde huis, Ze werken voor verschillende vliegtuigmaatschappijen en hebben sedert kort elk een vriendin zonder dat de huisgenoten daarvan iets weten. Dat duurt echter niet lang en, toevallig of niet, die vriendinnen zijn allen airhostessen.

Om de situatie nog wat ingewikkelder te maken zijn die dames zussen die, toen ze heel klein waren, geadopteerd werden door drie verschillende families. Ze weten van elkaars bestaan niets af en om het nog wat ingewikkelder te maken zijn ze een eeneiige drieling. Dat brengt natuurlijk verwarrende situaties met zich mee.

Wanneer een tante van één van de piloten, en eigenares van het huis zelf, in het huis wil komen wonen samen met een vriendin komt het comfortabel leventje van het drietal in gedrang.

Bovendien zaait de Covid-19 pandemie roet in het eten en moeten de drie vrienden letterlijk alles uit de kast halen om uit die vervelende situatie komen. Of het hen lukt of dat ze van de regen in de drup komen weten we pas op het einde.

Wanneer

Waar

Casino Blankenberge
Zeedijk 150, 8370 Blankenberge

Organisator

Koninklijke Toneelkring "Onder Ons" vzw Blankenberge