Voordracht: levende tuinen door Johan Rys

Weet je dat je jouw tuin kunt omtoveren tot een heuse tuinjungle? De tuin is bij uitstek de plaats waar we op ons eentje het contact met de natuur kunnen herstellen. Met een paar kleine aanpassingen maak jij van jouw tuin een keten van kleine natuurreservaatjes, waar je in harmonie kunt samenleven met de planten en de dieren. Wormen, pissebedden, duizendpoten, vliegen, kevers, wespen, bijen, vlinders, vogels, egels,...

In samenwerking met Velt Blankenberge.

Bar en deuren open vanaf 19 uur.

Praktische info

  • Inschrijven verplicht!
    > Vul voor elke deelnemer een nieuw inschrijvingsformulier in
  • Je bent welkom als je geen verdachte symptomen vertoont (neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging vanaf 38° C) of samenleeft met personen met COVID-19 of kenmerkende symptomen zoals koorts (vanaf 38° C) of benauwdheidsklachten.
  • Elke deelnemer (of gezinsbubbel) houdt 1,5 meter afstand van anderen.
  • Vanaf 12 jaar ben je verplicht om je eigen mondmasker mee te brengen.
  • Raak geen objecten aan.
  • Meebrengen:
    • mondmasker (1 per persoon vanaf 12 jaar)

Aanbeveling voor risicogroepen

Als je tot een risicogroep behoort (senioren 65+ of personen met een ernstige onderliggende medische aandoening) dien je af te wegen of het deelnemen aan één van onze activiteiten raadzaam en verstandig is. We doen ons uiterste best om de risico's tot een minimum te beperken, maar volledig uitsluiten kunnen we dat helaas niet. Vanuit Natuurpunt zijn wij ervan overtuigd dat jij alleen (eventueel in overleg met jouw (huis)arts) deze afweging kan maken op basis van jouw persoonlijke situatie. Heb je vragen over de activiteit? Neem dan contact op met de contactpersoon die bij elke activiteit staat vermeld.

Wanneer

Waar

Bezoekerscentrum Uitkerkse Polder
Kuiperscheeweg 20, 8370 Blankenberge

Organisator

Natuurpunt Blankenberge