Nachtdieren (Atelier GLIP) I 8+ Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

De nacht valt over de stad. De maan verschuilt zich achter een dreigende wolk. De wind jaagt vage slierten mist uit het zeegat en een verdwaald blikje ratelt zich een grillig spoor over de kasseien. Het rijk van de Nachtdieren ontwaakt. De Nachtdieren zien het leven in een ander licht en vinden elkaar in de veelkleurig verpakte verleidingen van de nachtwinkel: de uitheemse microkosmos waar dromen en nachtmerries werkelijkheid worden… Tot een krantenjongen de ochtendnevel trotseert en de ontnuchterende realiteit van gisteren in de brievenbus gooit.

Deze voorstelling komt tot stand dankzij Eigen Kweek, een initiatief dat jonge makers wil ondersteunen bij het begin van hun artistiek traject. Veertien West Vlaamse cultuurhuizen schaarden zich achter dit initiatief en selecteerden uit alle inzendingen de voorstelling 'Nachtdieren' voor het seizoen 2021-2022.

VAN EN MET Gina Beuk, Iris Donders, Patricia Kargbo en Lucie Plasschaert EINDREGIE Anna Verkouteren Jansen ASPIRANT ZAKELIJK LEIDER Astrid De Haes MET DANK AAN Cas-Co, Klein Verzet en Bij de buren, partner van Eigen Kweek IN SAMENWERKING MET Gezinsbond Blankenberge

Wanneer

Prijs

€ 7,00
Kind (-18) - 5,00 euro, Volwassene, lid Gezinsbond - 5,00 euro, Kind (-18), lid Gezinsbond - 3,00 euro

Waar

Cultuurcentrum Blankenberge (Casinogebouw)
Zeedijk 150, 8370 Blankenberge