Jubilee aan Zee

55 jaar Jacky Lafon op de planken, dat kan je niet missen! Speciaal voor deze editie lanceert Jacky Lafon in samenwerking met Het Witte Paard Jubilee Aan Zee, een variétéshow zoals ze hoort te zijn: ambiance met enkele topnummers, aan elkaar gebreid met de nodige dosis humor en afgewerkt met een grote portie glitter & glamour.

Jacky Lafon stelde een topcast samen voor opnieuw een spetterende reeks zomershows in Het Witte Paard te Blankenberge. Net zoals in 2019 staat Frank Van Erum er mee op de planken. Nieuw dit jaar zijn Jan Wuytens – wat een ontdekking! – en David Vandyck, die wel al in Kusttheater 't Colisée toverde. Tot slot vervolledigt Wendy Van Wanten de affiche. Voor haar is Het Witte Paard geen onbekende, want daar stond zij in 2001 al op de planken!

De regie neemt Jacky naar goede gewoonte zelf in handen. Zij slaagt er al enkele jaren in om het publiek een show voor te schotelen om U tegen te zeggen. Proficiat, Jacky!

Het ballet en choreografie zijn in handen van Evelyne Delameilleure. Ben Van den Keybus tekent ook hier present voor de productie en is verantwoordelijk voor het concept.

Over de special act mogen we nog niets verklappen, maar deze editie wordt er steevast eentje om in te kaderen. Wij kijken er alvast naar uit! Jij toch ook?

Wanneer

Prijs

€ 39,00
Showticket + diner - 79,00 euro, Showticket + diner incl. dranken tijdens de maaltijd - 96,00 euro

Waar

Het Witte Paard
Vissersstraat 53, 8370 Blankenberge

Organisator

WP Hotels & Events