Drie geraniums op een vensterbank | Joren Vandenbroucke & Annelies Van Hyfte

Drie geraniums staren naar buiten. Doorheen de banaliteit van de dagelijkse passage op straat zoeken ze naar diepgang. Tot nog toe zonder resultaat. Patrick merkt niets van het existentieel onderzoek waarin zijn kamerplanten verzonken zijn, en steekt met veel moeite de voor-voorlaatste hap van zijn lasagne naar binnen. Hij slikt en laat zijn vork vallen. Zijn fysieke grens is bereikt. De feiten dwingen hem om eerlijk te zijn met zichzelf. Hij zal zijn lasagne niet opkrijgen. Een blik op de verpakking verschaft Patrick helderheid: deze kilo lasagne dient geconsumeerd te worden door twee personen. De drie geraniums zien Patrick rond zich heen kijken en tot de schokkende constatatie komen dat hij helemaal alleen in zijn huiskamer zit. Alleen. Waarschijnlijk al jaren.

'Drie geraniums op een vensterbank' is een unieke, immersieve performance die plaatsvindt in een Blankenbergse woonkamer. Aan de hand van virtual reality en andere audiovisuele technieken, stapt het publiek mee in de wereld die Patrick voor zichzelf heeft vormgegeven, maar waarin hij onvermijdelijk kwam vast te zitten.

VAN EN MET: Joren Vandenbroucke en Annelies Van Hyfte
ASPIRANT ZAKELIJK LEIDER: Judith Ameel
MET DANK AAN: Cas-Co en Klein Verzet

Deze voorstelling wordt mogelijk gemaakt dankzij Eigen Kweek, een ontwikkelingstraject voor jonge podiumkunstenaars en aspirant zakelijk leiders. Meer info via www.blankenberge.be/eigen-kweek.

Wanneer

Prijs

€ 11,00
Jong volk (-26) - 7,00 euro, 55+ - 9,5 euro, Kansentarief met UiTPAS Regio Brugge - 2,2 euro

Waar

Een Blankenbergse woonkamer
(meer info volgt), 8370 Blankenberge

Organisator

CC Blankenberge