The Three Degrees

The Three Degrees is een Amerikaanse vrouwelijke vocale groep, opgericht in 1963 in Philadelphia, Pennsylvania. De groep is een trio gebleven met 2 originele leden sinds Sheila Ferguson vele maanden geleden vertrok.

Een vaste favoriet bij Prins Charles. Ze zongen op zijn 30e verjaardagsfeestje en waren te gast op zijn bruiloft met prinses Diana.

Wanneer je de naam The Three Degrees hoort, denk je meteen aan hun meest bekende liedje 'When Will I See You Again' en de visie van drie prachtige ebbenhouten vrouwen, perfect geco├Ârdineerd in zowel hun dansroutines als hun vocale harmonieën. Het is waar, 'When Will I See You Again' was een groot succes in de hele wereld en stond bovenaan de hitlijsten in de VS, het VK, Japan en de meeste Europese landen.

The Three Degrees staan bekend om hun soulvolle stemmen, prachtige jurken en fantastische shows. Ze zijn over de hele wereld bekend voor hun nummers als 'When Will I See You Again', 'Dirty Ol 'Man', 'Take Good Care Of Yourself'. Ze touren al meer dan 40 jaar en touren nog steeds op de dag van vandaag.

Support act: David Vandyck

Wanneer

Prijs

€ 39,50

Waar

Het Witte Paard
Vissersstraat 53, 8370 Blankenberge

Organisator

Concertevents bvba