Als je weet waarom een vis praat | Perforator & Boho Strings Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Ecosystemen storten in en miljoenen onmisbare diersoorten sterven uit. Het excentrieke duo Perforator vond het dan ook hoog tijd om een ode te brengen aan deze dieren met een lager knuffelgehalte. De eigenaardige wezens komen terug in zelfgebouwde instrumenten, gedichten van de Nederlandse dichter Joost Oomen en klanken van het strijkorkest Boho Strings en Perforator. Lichtgevende kwallen, een muziekmakende worm en een addertandvis gemaakt van een gigantische afvalprikker, ze passeren allemaal de revue.


'Als je weet waarom een vis praat' is een innovatieve familievoorstelling voor kinderen vanaf zes jaar, die klassieke instrumenten laat swingen en poëzie maakt van technologie.


Perforator – een duo bestaande uit uitvinder Akim Moiseenkov en experimenteel hoboïst Marlies van Gangelen – ontwikkelde speciaal voor deze voorstelling nieuwe elektronische muziekinstrumenten. Voor deze creatie sloeg Perforator de handen ineen met componist Tijn Wybenga (Rogier van Otterloo Award 2018).


Gratis workshop na afloop.


Wanneer

Prijs

€ 7,00
Basis (lid gezinsbond) - 5,00 euro, Kind (-18) - 5,00 euro, Kind (lid gezinsbond) - 3,00 euro, Kansentarief met UiTPAS Regio Brugge - 1,4 euro

Waar

Cultuurcentrum Blankenberge (Casinogebouw)
Zeedijk 150, 8370 Blankenberge

Organisator

CC Blankenberge