Kerstwedstrijd: De badkar van Noël

Noël verstopt elke week twee badkarren in de etalages van onze lokale handelaars. Ga vanaf dinsdag 8 december 2020 op zoek en win een leuke prijs!

Praktisch

De zoekwedstrijd loopt van 8 december 2020 tot en met 3 januari 2021 en dit telkens van dinsdag 10 uur tot en met zondag 20 uur.

Elke week van dinsdag tot en met zondag kan je in de Blankenbergse centrumstraten op zoek naar één van de twee badkarren die verstopt zitten in de etalage van lokale handelaars.

Heb je een badkar gevonden?
Maak er dan een leuke foto of selfie mee en post deze foto op jouw Instagramprofiel met de hashtag #badkarvannoel en tag @visitblankenberge. Heeft de handelaar ook een Instagrampagina? Tag de winkel dan ook in jouw post.

Indien de badkarren niet gevonden worden, zal @visitblankenberge op Instagram tips posten om je in de juiste richting te sturen.

De eerste deelnemer die op correcte wijze een foto post, wint een Blankenbergbon ter waarde van € 50. Elke week zijn er twee winnaars, dus acht winnaars in totaal.
De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd.

Voorwaarden

  • Deelnemen aan de zoekwedstrijd kan enkel via Instagram (website of app).
  • Er is slechts één deelname per persoon toegelaten.
  • Eigenaars of personeel van de deelnemende handelszaken mogen niet deelnemen aan de wedstrijd. Dit verbod geldt enkel voor de week waarin de badkar in hun etalage verstopt zit.

Hieronder kan je als bijlage het volledig wedstrijdreglement terugvinden.
Deelnemen aan de wedstrijd houdt de aanvaarding van dit reglement in.