Winterpret

Beleef de wintermaanden als nooit tevoren tijdens Winterpret van 1 december 2023 tot en met 7 januari 2024. Verwacht je aan een overdekte schaatspiste, een gezellige winterbar, een sfeervolle kerstmarkt met minichalets, een Gl├╝hweintoren en een magische LED-bal op het Koning Leopold III-plein.

Overdekt schaatsparadijs

Een 650m² grote overdekte schaatspiste wordt het centrale decor voor Winterpret Blankenberge. Jong en oud kunnen zich naar hartenlust op glad ijs begeven en genieten van een geweldige winterse atmosfeer.

Winterbar

Vanuit de winterbar kunnen, onder het genot van heerlijke warme en winterse versnaperingen, de activiteiten op de schaatspiste goed worden gevolgd. Een sfeervol decor en de lekkerste winterdrankjes maken de winterbar een meer dan gemoedelijke ontmoetingsplek.

Kerstmarkt

Met alles wat er te beleven valt, zal er voor de eerste keer in Blankenberge ook een sfeervolle kerstmarkt verrijzen. De kerstsfeer in optima forma!

Activiteiten

De editie van 2023-2024 wordt een totaalbeleving, met elk weekend optredens en shows in de winterbar. Op woensdagnamiddag is er telkens animatie voor de kinderen.

Vrijdag 1 december 2023

Officiële opening vanaf 18 uur met liveoptreden Wim Soutaer & Charles van Domburg en dj-set Olivier Lemaire.