Naar Blankenberge

Auto

Neem de E40 autosnelweg richting Oostende en neem afrit 8 (Brugge/Zeebrugge). Vervolgens kom je via de N31 (richting Blankenberge) en N371 naar Blankenberge. 

Trein

Het gloednieuwe station bevindt zich pal in het centrum van de stad en op wandelafstand van strand, winkelstraten en jachthaven. Er is een rechtstreekse verbinding naar Brugge, Gent, Brussel en Genk. Ook Antwerpen is vlot bereikbaar.

Uurregelingen en info over verkeersbewijzen vind je online op www.belgiantrain.be.

Tram

De kusttram van De Lijn brengt je van Knokke-Heist tot De Panne en heeft haltes in alle badplaatsen. In Blankenberge zijn er vijf haltes: Markt, Station, Pier, Sea Life/Floreal & Duinse Polders. Aan de halte Station is er aansluiting met de bussen van De Lijn.

In de zomer rijdt de tram om de 10 minuten, in de winter om de 20 minuten. 

Uurregelingen vind je online op www.delijn.be/nl/kusttram of contacteer De Lijn op het infonummer 070 220 200 (0,30 euro/min).

Bus

Vanaf de halte Station brengt de lijnbus je naar Brugge (lijn 40). De centrumbus (lijn 38) brengt je naar de verder gelegen stadswijken en de belbus (lijn 36) ten slotte, doorkruist het hele belbusgebied Zuienkerke-Blankenberge.

Uurregelingen van de bus vind je online op www.delijn.be